Magasinet MUSEUM nr. 2, 2024

kr. 95,00 inkl. moms, inkl. porto

Under temaet Den personlige historie kan du blandt andet læse om: Hvordan man tackler reaktioner på kilders traumatiske historier, at møde onlineballade om en stenalderpiges hudfarve med videnskab og hvordan osteobiografier kan forvandle knogler til levende historier om mennesker.

Læs også om skabelsen af en udstilling med mange perspektiver på ulve i Danmark og hvad eksperter i oplevelsesdesign mener danske museer kan gøre bedre.

I bladet finder du også de faste sider Publikationer, Udstillinger og Siden sidst.

Varenummer (SKU): 030 Kategori:

Beskrivelse

Magasinet MUSEUM henvender sig til alle, der vil holde sig ajour med den danske museumsverden. Det handler om både kunst-, kultur- og naturhistoriske museer i hele landet, og emnerne spænder vidt fra kulturpolitik, undervisning, formidling og konservering til forskning og det digitale felt.