Sort hvidt billede af en mand, der holder en keramikkrukke op med højre hånd, mens han med den venstre hånd holder en cigaret op til munden.

Opsigtsvækkende konserveringsteknikker, specielle ophængninger, ekstraordinære ferniseringer, et pletskud fra en udgravning, et usædvanligt portrætfoto, en nytænkende formidlingsform.

Meget er get forud for, at det danske museumslandskab ser ud, som det gør. I serien META – Museer på museum fortæller vi museernes egen historie gennem billeder.

Ligger I inde med et skægt, interessant eller iøjnefaldende billede, som I har lyst til at fortælle historien bag, så skriv til redaktør Louise Trier: louise@magasinetmuseum.dk.

Billedet

To sort hvide fotos ved siden af hinanden med samme motiv. En sal med malerier, der er hængt op tæt på hinanden.

Datidens 3D-teknologi i form af stereoskopbilleder af udstillingssalene på Statens Museum for Kunst.
Foto: Peter Elfelt, 1902, SMK – Statens Museum for Kunst.

Vi foretrækker billeder, der kan bruges vederlagsfrit, og at billedet er clearet til brug med eventuelle rettighedshavere. Det kan fx være fotograf eller fotografens efterkommere, kunstner eller kunstnerens efterkommere, ejer af værk/genstand og/eller afbildede personer. Vi skal bruge billedet i en scanning, der er min. 1000 px på den lange led og min. 300 dpi.

Teksten

Formidlingsteksten til billedet vil være kort, typisk 900-1300 tegn inkl. mellemrum.